Met eigen vervoer

  • Vanuit Oostende -Brugge volgt u de E40 tot aan de verkeerswisselaar E40-E17, waar u de E17 richting Antwerpen neemt. Aan de verkeerswisselaar E17-R4 rijdt u de R4 richting Zelzate – Gent-Zeehaven op. U neemt onmiddellijk de afrit Zele – Destelbergen (nr. 4), waarna u op de Dendermondesteenweg (N445) komt. Hier slaat u links af, richting Dendermonde. Aan het rond punt rijdt u naar links, richting Beervelde, u bevindt zich dan in de Damstraat. Na het rond punt volgt u de Houtstraat en slaat u de tweede straat rechts af. Dit is de Schaessestraat, waar u het PCS aan de rechterkant vindt.
  • Vanuit Brussel volgt u de E40 tot aan afrit Merelbeke (nr. 16), waar u de R4 richting Zelzate – Gent-Zeehaven oprijdt. Op de R4 neemt u de afrit Zele – Destelbergen (nr. 4), waarna u op de Dendermondesteenweg (N445) komt. Hier slaat u links af, richting Dendermonde. Aan het rond punt rijdt u naar links, richting Beervelde, u bevindt zich dan in de Damstraat. Na het rond punt volgt u de Houtstraat en slaat u de tweede straat rechts af. Dit is de Schaessestraat, waar u het PCS aan de rechterkant vindt.
  • Vanuit Antwerpen volgt u de E17 tot aan de verkeerswisselaar E17-R4, waar u de R4 richting Zelzate – Gent-Zeehaven oprijdt. U neemt onmiddellijk de afrit Zele – Destelbergen (nr. 4), waarna u op de Dendermondesteenweg (N445) komt. Hier slaat u links af, richting Dendermonde. Aan het rond punt rijdt u naar links, richting Beervelde, u bevindt zich dan in de Damstraat. Na het rond punt volgt u de Houtstraat en slaat u de tweede straat rechts af. Dit is de Schaessestraat, waar u het PCS aan de rechterkant vindt.
  • Vanuit Kortrijk volgt u de E17 tot aan de verkeerswisselaar E17-R4, waar u de R4 richting Zelzate – Gent-Zeehaven oprijdt. U neemt onmiddellijk de afrit Zele – Destelbergen (nr. 4), waarna u op de Dendermondesteenweg (N445) komt. Hier slaat u links af, richting Dendermonde. Aan het rond punt rijdt u naar links, richting Beervelde, u bevindt zich dan in de Damstraat. Na het rond punt volgt u de Houtstraat en slaat u de tweede straat rechts af. Dit is de Schaessestraat, waar u het PCS aan de rechterkant vindt.

Toegangs- en parkeermogelijkheden tijdens de bouwwerken op het PCS:

PCS investeert in hightech onderzoeksinfrastructuur voor de sierteelt- en groensector. Tijdens de bouwwerken is het PCS bereikbaar via de hoofdingang of ingang 2. Klik hier voor meer info.